OVER BABS2019-01-23T09:08:58+00:00

Over Babs

Hoi, ik ben Babs Verbunt, 33 jaar en woon in Dongen.

Van gezellig koken en lekker eten word ik helemaal blij. Dit begint al bij de voorbereidingen. Ik zou het liefst de hele dag op zoek gaan naar nieuwe recepten op internet, in boeken en tijdschriften. Veel inspiratie en enthousiasme dat ik omzet in heerlijke ontbijtjes, snacks en maaltijden. Er is voor mij ook altijd wel een reden om een drankje of etentje te organiseren, dan kan ik namelijk weer nieuwe recepten uitproberen. Heerlijk!

Mama

Inmiddels trotse mama van een prachtige dochter (mei 2016) en zoon (mei 2018). Vanaf dat ze ongeveer 6 maanden oud waren ben ik ook met hun culinaire opvoeding begonnen. Door workshops, zelfstudie en zelf te ontdekken hoop ik hun zo een super start mee te geven. Alle fases die zo herkenbaar zijn voor iedere moeder, loop ik ook door. De eerste hapjes, de twee-is-nee-fase het blijft een ontdekkingstocht. Want ook ieder kind is anders ontdek ik nu.

Natuurvoedingsadviseur

Door het volgen van de opleiding tot natuurvoedingsadviseur wilde ik er achter komen hoe ik qua voeding de beste keuzes kan maken.  Tijdens de opleiding heb ik enorm veel geleerd over natuurvoeding, veel inspiratie opgedaan en ook nog eens ervaren wat natuurlijke voeding voor je kan betekenen. Zo voel ik me veel beter, heb meer energie en ben fit.

De Groene Kookacademie

Juli 2017 heb ik mijn diploma behaald aan de (vegetarische/biologische) Groene Kookacademie. Na heel wat uurtjes in de keuken gestaan te hebben, wordt het nu tijd om jullie te motiveren en inspireren. Door een kookworkshop leer je namelijk zelf te proeven, ruiken en ervaren en dat is naar mijn idee de enige manier om het zelf aan de slag te gaan!

Aan enthousiasme en motivatie in ieder geval geen gebrek!

Groetjes,

Babs

Babs Natuurlijk staat voor:

  • Persoonlijke benadering

  • Natuurvoeding

  • Motivatie

  • Inspiratie

  • Praktische tips

  • Heldere informatie

  • Lekkere recepten